Qui som?

La curiositat pel món del teatre i pel cinema, la passió pel periodisme i l’interès per conèixer l’actualitat i la situació de les dones en aquest àmbit, són factors que ens han portat a la creació d’aquest projecte. ”Elles en escena”.

Ens trobem aquí, les tres, pensant quina és la millor manera de fer el primer pas per construir aquest camí el qual, esperem, que ens aporti moments molt especials.

elles en escena

Laura Roig, 19 anys. Esparreguera:

“El meu somni és escriure un llibre, des que era molt petita. M’encanta redactar i per això vaig decidir començar aquesta carrera, que m’està satisfent molt. No m’agrada fer entrevistes. M’agrada parlar, conversar i conèixer noves històries. És quelcom que m’ompla molt com a persona, més enllà dels estudis. El meu segon somni és el cinema, el teatre i actuar. Admiro les grans professionals que s’hi dediquen i tant de bo, al llarg de la vida, pugui viure experiències com les d’elles.”

Malena Ramajo, 20 anys. Barcelona:

“Fa un any i mig que estudio Periodisme i també que faig teatre. Un m’ha obert els ulls al món i l’altre a conèixer-me més a mi mateixa. Aquest petit espai que hem creat m’il·lusiona perquè és la unió de tot això i sento que pot aportar-me molt a tots els nivells. Penso que aquest projecte va d’històries, el que en essència és tant el Periodisme com el món de la interpretació. I m’encanta.”

Maria López, 19 anys. Abrera:

“M’apassiona parlar. Qui em coneix diu que no callo ni sota l’aigua. És per això que la ràdio ha passat a formar part de la meva vida des que vaig entrar en el món del periodisme. Procuro anar acompanyada d’una càmera i un micròfon pel que pugui passar. La comunicació amb les persones em fa feliç, són elles les que m’ensenyen a entendre el món. I actualment la meva curiositat tira pel món del teatre i del cinema, que no para de sorprendre’m dia a dia.”

És cert que aquest és un treball universitari per la carrera de periodisme. Però nosaltres pretenem anar més enllà, portar-ho a terreny personal. Perquè, per suposat, desitgem que la carrera ens proporcioni experiències que ens apropin a la realitat periodística. I estem segures que aquesta en serà una de les que més ens ajudaran i ens ompliran com a estudiants.